ZomerExpo’s Salon SBK KNSM: van 2 t/m 16 april

SBK organiseert in samenwerking met de ZomerExpo de Salon des Refusés. Afgelopen zaterdag vond in Loods 6 in Amsterdam één van de selectierondes plaats voor de ZomerExpo, de grootste kunsttentoonstelling in een Nederlands museum die via open inschrijving en anonieme keuze wordt samengesteld, en die dit jaar op twee locaties zal plaatsvinden, Museum de Fundatie in Zwolle en Kasteel het Nijenhuis in Heino-Weije. Iedereen mag zich ervoor aanmelden.

Duizend kunstwerken passeerden die dag de revue. SBK selecteerde als ‘schaduwjury’ rond de rond de twintig werken. Benieuwd? De kunstwerken worden van 2 tot en met 16 april gepresenteerd in de Salon des Refusés bij SBK Kunstuitleen & Galerie KNSM. KNSM-laan 307-309, Amsterdam.

Deelnemers aan deze Salon zijn:  Mat Kissing, Jose van Tubergen, Birgitt Busz, Helcia Cino, Sjaak Henselmans, Astrid van Dort, Mischa Smit Kleine, FayTwan Tjoa, Marie-Jose Jongerius, Emmy Bergsma, Rutger van der Tas, Atie Pruijssers, Jonna Coolen, Albert Frohling, Linda Lammerts

Terug naar de top