Doneer

Juist nu wil ArtWorlds een tentoonstelling maken over klimaat. Klimaatverandering gaat over onze toekomst. Het doet een appel op ons voorstellingsvermogen. Kunst kan het onvoorstelbare in beeld brengen. We hebben kunst nodig!

Bekend en onbekend talent is aan zet. Iedereen die dat wil, kan meedoen aan KlimaatExpo ’22 in Museum de Fundatie. Als kunstenaar/maker, jurylid, vrijwilliger en bezoeker. De rollen zijn inwisselbaar, dat is onze werkwijze.

KlimaatExpo ’22 kan gerealiseerd worden dankzij de steun van Museum de Fundatie, Academiehuis de Grote Kerk Zwolle, kunstkopers van Europa ZomerExpo 2019 (30% commissie per werk), de deelname gelden van de kunstenaars en de inzet van vrijwilligers. Maar we kunnen extra steun gebruiken.

Wil jij of je bedrijf sponsor worden van KlimaatExpo ’22? Dat zouden we geweldig vinden!

Een bijdrage leveren kan eenvoudig via onderstaand formulier. Je kan anoniem doneren, maar we kunnen jou of je bedrijf, inclusief logo, ook toevoegen aan onze lijst van samenwerkende partners.

We staan open voor alles, neem contact op als je vragen of suggesties hebt.

Bovenstaande afbeelding is een fragment van Once Ice, van Allard Boterenbrood. Te zien in KlimaatExpo ’22  (Academiehuis Grote Kerk Zwolle). De flessen zijn te koop en hebben een gelimiteerde oplage van 3.000.000.000.

Culturele ANBI

Stichting ArtWorlds is een presentatie-instelling zonder muren. Opgericht om projecten te organiseren die kunst en publiek dichter bij elkaar brengen. Wij streven naar meerstemmigheid en inclusie, door middel van thema’s die belangrijk zijn in het leven en die zich laten zien in kunst

Stichting ArtWorlds is een Culturele ANBI. Dit maakt schenkingen zowel voor bedrijven als particulieren belastingtechnisch aantrekkelijk. De gift aan een culturele ANBI is in de aangifte inkomstenbelasting 125% aftrekbaar. Bedrijven die onder de vennootschapsbelasting vallen, kunnen 150% van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Aan sponsors, groot en klein bieden wij (in overleg) diverse aantrekkelijke tegenprestaties, zoals:

  • Naams- en logovermelding op Klimaatexpo.nl en in het colofon van de tentoonstelling;
  • Uitnodiging voor de feestelijke opening en afsluiting van een van onze tentoonstellingen;
  • Een speciale rondleiding door de tentoonstelling (samen met andere sponsoren)

Wij gaan graag met je in gesprek. Stuur een mail naar info@klimaatexpo.nl.

 

 

aw_logo

Stichting ArtWorlds

Amsterdam
info@klimaatexpo.nl

KlimaatExpo Nieuwsbrief

Terug naar de top