Stand-upfilosoof Laura van Dolron te gast bij middagsymposium

Op 12 oktober organiseert ArtWorlds samenwerking met Cityscapes Foundation een inspirerende themamiddag waarbij we het fenomeen ’thema’ onder de loep nemen.

Stand-upfilosoof, theatermaker, schrijver en vooral ook idealist Laura van Dolron (Rotterdam, 1976) haakt gedurende de middag in en weidt uit waarom we altijd in en rondom thema’s willen werken. Van Dolron is een hardopdenker en iemand die het gesprek durft aan te gaan. Met het publiek als tegenspeler verwondert zij zich en maakt zich boos over het onrecht in de wereld. Mét lichtheid en humor, waarbij ze ook zichzelf niet spaart.

Van Dolron lijkt niet voor één gat te vangen en maakte na haar afronding van de Toneelacademie in Maastricht diverse voorstellingen (Sartre Zegt Sorry, Mogelijkheden), schreef boeken (WIJ, Liefhebben) en regisseerde verschillende theatervoorstellingen. Ze boekt succes en won o.a. de BNG Nieuwe Theatermakersprijs (2007), de Charlotte Köhlerprijs (2007), de Erik Vosprijs (2008) en de Guido de Moorprijs (2012).

Volkskrant *****
‘Snel en raak weet Van Dolron het huidige tijdgewricht te doorgronden.’

Jury Theaterfestival Vlaanderen
‘Van Dolron heeft iets van een vrouwelijke Woody Allen en ze verdient het om een net zo groot publiek te bereiken als de meester zelf.’

Wij zijn blij dat Laura van Dolron deel uitmaakt van ons programma en verheugen ons op haar komst.

Ben je benieuwd naar deze middag? Meld je dan aan:

Datum: donderdag 12 oktober 2017
Locatie: Cityscapes Foundation, p.a. Huidekoperstraat 26-28, Amsterdam
Kosten: €30,- inclusief catering en voorstelling, betalen bij entree (via pin)
Reserveren: via info@zomerexpo.nl

aw_logo

Stichting ArtWorlds

Amsterdam
info@klimaatexpo.nl

KlimaatExpo Nieuwsbrief

Terug naar de top